Állásajánlat

Szigorúan ​szexmentes ​masszázs ​munka

Munkalehetőség kiemelkedő jövedelemmel Budapest egyik legszínvonalasabb masszázsszalonjában.

Dinamikusan fejlődő szalonunk új kolléganőket keres szigorúan szexmentes masszázs végzésére „masszőz” munkakörbe. Ha nincs munkád, vagy nem vagy elégedett a jelenlegivel, itt a lehetőség, hogy Te is csatlakozz hozzánk!

Amit garantálunk neked:

 • luxus környezet
 • garantáltan szexmentes munka
 • legális munka
 • azonnali kezdés
 • napi kifizetés
 • kiemelkedő jövedelem
 • ingyenes betanítás
 • rugalmas munkaidő

Ez szexuális munka?

NEM szexmasszázsról van szó!

Szalonunk főként tantrikus masszázzsal  várja vendégeit, amely azonban semmilyen szexuális szolgáltatást (különösen aktust vagy orális kényeztetést) nem tartalmaz. Szerződésben tiltjuk, hogy kolléganőink bármilyen szexuális szolgáltatást nyújtsanak – ennek megszegése azonnali kirúgással jár!

Szalonunk egyike a város legnagyobb, legforgalmasabb, legszínvonalasabb és legbiztonságosabb masszázsszalonjainak Budapesten. A különbség, hogy nálunk sokkal kedvezőbb feltételekkel dolgozhatsz, mint más helyeken. Kényelmesen, jó körülmények között kereshetsz annyi pénzt, amit máshol sehogy, vagy csak olyan dolgokat vállalva, amire te sem lennél büszke.

Szalonunkban szigorúan, szerződésben tiltunk mindenféle szexuális tevékenységet!

​A vendégkörünk talán a legigényesebb a városban, így kiemelkedő jövedelemre tehetsz nálunk szert bármiféle szexualitás nélkül!

A Happy Massage egy jó nevű, bejáratott szalon, ahol mindenki legálisan, maximális biztonságban dolgozik, ezért ha Te is közénk akarsz tartozni, nem kell aggódnod, itt biztosan jó helyed lesz!

 • ​nincs szükség tapasztalatra, előképzettségre
 • részmunkaidőben és teljes munkaidőben is dolgozhatsz nálunk
 • nincsenek szexuális szolgáltatások
 • igényes, kulturált vendégkör
 • kiemelkedően magas jövedelem, akár már pár nappal a munkakezdés után
 • ingyenes képzés
 • ingyenes profi fotózás, portfólió készítés
 • azonnali munkakezdési lehetőség
 • luxus körülmények és családias, jó társaság

Jelentkezés

​Szalonunk korlátozott számban tud új masszőzöket foglalkoztatni, ezért ne habozz és küldd el jelentkezésedet MOST, mielőtt elfogynak a szabad helyeink.

Jelentkezésedhez küldj egy e-mailt neveddel, telefonszámoddal és legalább egy egész alakos fényképpel az alábbi címre:

contact@happymassage.hu

Még mindig bizonytalan vagy?

​​Nem vagy biztos benne, hogy megtaláltad a Neked való munkát? Tisztázzunk pár kérdést, ami segíthet a döntésben!

Mi is pontosan ez a munka, és miért jó ez?

​Szalonunk szexmentes masszázzsal foglalkozik. Nálunk nincs semmiféle szexuális szolgáltatás, a masszőzeink komoly, precíz betanulással kezdik a pályafutásukat, ahol elsajátíthatnak többféle masszázstechnikát. A masszőzök fogadják a szalon igényes vendégeit és masszázsszolgáltatást nyújtanak számukra, mely nem keverendő össze semminemű szexuális tevékenységgel. A profi marketing és a szalon jó hírneve a biztosíték a magas forgalomra, a vendégek és árak színvonala pedig a magas jövedelemre. Itt könnyen, gyorsan tudsz sok pénzt keresni, anélkül, hogy áruba bocsájtanád a tested.

​Miért pont a Happy Massage?

​A Happy Massage a budapesti masszázsszalonok közül az egyik legismertebb, legnevesebb. Professzionális marketingünk és régóta fennálló jó hírnevünk miatt rengetegen látogatnak el hozzánk hétről-hétre, a városba látogató turisták közül sokan pedig szinte kötelező budapesti programnak tartják, hogy felkeressenek minket ittlétük alatt.

Happy masszázs = szex?

NEM! Szalonunk szigorúan elhatárolódik a prostitúciótól, a szexuális szolgáltatásoktól és minden ezzel kapcsolatos tevékenységtől. Nem kínálunk munkát örömlányoknak, és nem szolgálunk ki ilyen szolgáltatást kereső vendégeket sem! Nálunk kizárólag masszázsra van lehetőség, semmi többre!

Kell képzettség, vagy tapasztalat?

​NEM! Akár teljesen kezdőként is jelentkezhetsz. Minden masszőzünk oktatáson esik át. Természetesen amennyiben van tapasztalatod a masszázsban az előnyt jelent, de nem feltétel.

Mikor kezdhetek?

​AZONNAL! Jelentkezésed után rövid időn belül felkeresünk, egy személyes megbeszélést egyeztetünk, ahol minden, a munkával kapcsolatos részletet átbeszélünk. Amennyiben mindenben egyetértünk, máris a csapat tagja vagy. Ezután, ha szeretnél, 1-2 napon belül kezdhetsz is dolgozni!

Legális munka?

​IGEN! Mivel más szalonokkal ellentétben nálunk semmilyen szexuális szolgáltatás nincs, olyan munkát fogsz végezni, amely nem illegális.

Mennyit lehet keresni?

Az átlagos kereset többszörösét. Pontos összeget nagyon nehéz lenne meghatározni, hiszen rengeteg tényező befolyásolja, a külsődtől a munkaidőn át a képességedig és a hozzáállásodig, de az biztos, hogy nálunk messze többet kereshetsz, mint a legtöbb helyen. Az elszámolásunk egyszerű, precíz és korrekt: napi kifizetéssel dolgozunk, így biztos lehetsz benne, hogy mindig időben és pontosan leszel kifizetve.

Mivel szalonunkban korlátozottan állnak rendelkezésre szabad helyek, ezért ne halogasd a jelentkezésed, mert lehet, hogy holnap már túl késő lesz!

Jelentkezésedhez küldj egy e-mailt neveddel, telefonszámoddal és legalább egy egész alakos fényképpel az alábbi címre:

contact@happymassage.hu