​Masszázs szalon

A Happy Massage szalonban van lehetőség svéd-, frissítő-, tantra- és lingam masszázs igénybevételére 2 kezes vagy 4 kezes formában.

Amennyiben külön nem jelzi a vendég, hogy milyen masszázst venne igénybe, egy kombinált tantrikus kényeztetést tartalmazó programmal kedveskednek masszőzeink. 

Foglalható 30, 60, 90 vagy 120 perces időtartam.

Áraink tehát függenek a masszázs időtartamától és a masszőzök számától. Extráink, feláras (főként szexuális jellegű) szolgáltatásaink nincsenek!

Kombinált tantrikus kényeztető csomagunk már 13.900 Ft-tól elérhető. Árlistánkat kérd MOST ide kattintva!

Amire számíthatsz, ha ellátogatsz hozzánk:

  • gondosan, többfordulós állásinterjúkon kiválasztott, intelligens, ápolt, angolul is beszélő, szakképzett, dekoratív masszőz hölgyek
  • a 2017-es felújítás óta az egész szalonban puha, magas szőrű szőnyegek, eredeti buddha szobrok és fali képek, lila orchideák és ezekkel színben harmonizáló kiegészítők, a masszázshelyiségekben a látvány fokozása érdekében minden falon óriási, 2m2-es tükrök
  • minden masszázshelyiségben választható színű és fényerejű LED-világítás, gyertyák
  • patyolat tisztaság a mindennapos szakszerű takarításnak köszönhetően
  • kétszeri zuhanyzási lehetőség, 10 féle prémium tusfürdő, illatos, puha törölközők
  • teljes diszkréció: csak bejelentkezéssel fogadunk vendéget, és itt-tartózkodásod során kizárólag választott masszőzöddel fogsz találkozni

​Időpont-egyeztetés

Masszázsprogramjainkon kizárólag előzetes időpontfoglalással tudsz részt venni, bejelentkezés nélkül nem tudunk fogadni. Időpontot telefonon vagy online is foglalhatsz.

Erotikus masszázs szalon Budapesten

Rejtett számú hívásokat is fogadunk, hogy tájékoztathassunk Téged, azonban időpont egyeztetése kizárólag hívószámkijelzéssel lehetséges.

Visszahívni masszőzeink a teljes diszkréció miatt SOHA nem fognak. Amennyiben épp elfoglaltak, és nem tudják fogadni hívásodat, egyszer megcsörgetnek, amikor újra elérhetőek. Ha teheted, ekkor keresd újra a választott munkatársunkat. 

Szalonunkban ​kizárólag azzal a masszőzzel fogsz találkozni a látogatásod teljes időtartama alatt, akivel telefonon a masszázsra időpontot egyeztettél!