​Gyakori kérdések

Minden, amit csak tudni akarsz, mielőtt felkeresed erotikus masszázs szalonunkat Budapesten. Íme a leggyakoribb kérdések és válaszok az erotikus masszázs szolgáltatásainkról.

​Szex lehetséges-e a szalonban?

Természetesen nem. Hölgyeink masszőzök, nem prostituáltak. Mindenféle szexuális tevékenység szigorúan tilos, Amennyiben ezt a szabályt bármelyik kolléganőnk megszegi, azonnali hatállyal és véglegesen távoznia kell a Happy Massage szalonból.

​Orális szex (franciás levezetés) lehetséges a szalonban?

Természetesen nem. Hölgyeink masszőzök, nem prostituáltak. Mindenféle szexuális tevékenység szigorúan tilos. Amennyiben ezt a szabályt bármelyik kolléganőnk megszegi, azonnali hatállyal és véglegesen távoznia kell a Happy Massage szalonból.

Mennyire diszkrét a szalon, megláthatja-e bárki, hogy egy erotikus masszázs szalonba megyek be?

A diszkréció maximális, éppen ezért szalonunk egy újépítésű luxuslakásban lett kialakítva, nem egy utcáról nyíló üzlethelyiségben.

A szalon nincs kitáblázva, így senki nem fogja tudni pontosan hova is jössz – de Te egyszerűen el fogsz hozzánk találni, mert bejelentkezéskor pontos útmutatást fogsz tőlünk kapni.

Jöhetek barátaimmal együtt?

Természetesen igen, de mivel szalonunk 3 masszázshelyiséggel rendelkezik, egy időpontra maximum hárman tudtok foglalni.

Szintén a diszkréció miatt fontos, hogy ha többen jöttök, egyesével tudunk majd Titeket beengedni 2-3 perc különbséggel.

Nyitvatartási időn kívüli időpontra is foglalhatok?

Szalonunk minden nap 09-23h között tart nyitva.

A választott masszőzzel egyeztetve legkorábban reggel 8-ra, legkésőbb este 11h-ra is lehetséges a foglalás, amennyiben masszőzöddel ezt sikerül megbeszélned (ha pl. a közlekedés miatt nem tud munkaidőn kívül fogadni, akkor ez a lehetőség meghiúsulhat).

Tatamin vagy klasszikus masszázspadon fogom élvezni a masszázst?

Klasszikus masszázspados és tatamis (földre helyezett bőrmatrac) szobával is rendelkezünk, így választhatsz, melyiket szeretnéd igénybe venni.

Van zuhanyzási lehetőség a masszázs előtt/után?

Természetesen igen, a masszázs előtt (higiéniai okokból) kötelező a zuhanyzás, a masszázs után pedig javasolt, mivel olajos/krémes leszel.

12-féle tusfürdő és kiváló minőségű, nedvszívó, tiszta, illatos törülközők fognak a rendelkezésedre állni.

Kádas vagy zuhanyzós fürdőszobátok van?

Mindkettő, így választhatsz, hogy épített zuhanykabinunkat vagy kádunkat veszed igénybe a zuhanyzáshoz.

Olajjal vagy krémmel történik a masszázs?

Mindkettő rendelkezésedre áll, így a masszázs előtt meg tudod beszélni masszőzöddel, hogy melyik lehetőséget választod.

Ki van írva a weboldalra, hogy melyik utcában vagytok, de nincs házszám. Megkaphatom?

A diszkréció miatt a pontos házszámot, kapucsengőt, emeletet, ajtót foglaláskor fogjuk megadni Neked.

Tudok parkolni a szalon előtt?

Igen, a szalon épülete előtt 20m-en belül biztosan találsz szabad parkolóhelyet, erre garanciát vállalunk! Nem kell e miatt korábban érkezned!

A parkolás munkanapokon fizetős (350 Ft/h), ne feledkezz meg róla!

Plusz pénzért kaphatok extra szolgáltatást a masszőzöktől?

A Happy Massage-nál nincs „extra”, ezért ilyet ne is kérj, ne ajánlj fel semmiért plusz pénzt. Masszőzeink fix árakkal dolgoznak, amelybe – a számukra megadott szigorúan szexmentes kereteken belül – az tartozik, amit ők az előzetes megbeszélés alapján vállalnak, illetve amit az adatlapjukon megtalálsz.

A csomagban lehetséges kényeztető masszázs, csúszkamasszázs, fetish masszázs, de nem lehetséges semmilyen szexuális tevékenység, így aktus vagy orális szex sem.

Hölgyeink masszőzök, nem prostituáltak, így kizárólag kézzel dolgoznak.

Hány perces programok közül választhatok?

Masszőzeink 30, 60, 90 és 120 perces programokat vállalnak.

Pontos árakat nem látok a weboldalon, árlistát kaphatok?

Részletes árlistánkat e-mailben tudjuk elküldeni, vagy láthatod, ha online foglalási rendszerünket használod.

Minden masszőz egyforma áron dolgozik?

Igen, nem teszünk különbséget masszőzeink között, mindenki azonos árakkal dolgozik.

Meg tudom-e hosszabbítani a masszázst, amennyiben elégedett vagyok a szolgáltatással, és maradnék még?

Igen, amennyiben van erre szabad kapacitásunk. Ha a masszőzödhöz érkeznek közvetlenül utánad, vagy a masszázshelyiség le van foglalva a következő időszakra, akkor ez nem lehetséges. Ezért javasoljuk, hogy ha teheted, előre egyeztesd a pontos időtartamot masszőzöddel.

Hogyan tudok fizetni a Happy Massage-ban?

Fizetni csak készpénzzel tudsz, elfogadunk Ft-ot, Eurót vagy USA dollárt is. Bankkártyát vagy csekkeket, utalványokat nem áll módunkban elfogadni.

Előre vagy utólag kell fizetnem?

Szolgáltatásunk a kölcsönös bizalmon alapul, ezért fizetned minden esetben csak utólag kell/lehet.

Masszőzeink előre nem fogadhatnak el Tőled pénzt. Kérjük, ezzel ne élj vissza, és mindenképp legyen Nálad annyi készpénz, amennyibe a szolgáltatás kerül.

Borravalót adhatok?

Természetesen amennyiben elégedett vagy a kapott szolgáltatással, masszőzeink örömmel veszik, ha ezt borravalóval formájában fejezed ki számukra. De ha pontosan kiszámolt összeget kapnak, akkor is ugyanolyan odafigyelésre számíthatsz következő alkalommal is.

Nem illegális az a szolgáltatás, amit igénybe veszek a Happy Massage-ben?

A Happy Massage-ban – más szalonokkal ellentétben – szigorúan szexmentes, azaz aktus- és franciamentes szolgáltatást tudsz igénybe venni.

Az általunk nyújtott erotikus masszázs jogilag sem számít szexuális tevékenységnek, ezért nálunk biztosan teljesen legális szolgáltatást fogsz kapni.

Kivel/kikkel fogok találkozni a masszázsprogram során?

A teljes diszkréció miatt a teljes itt-tartózkodásod során csak a választott masszőzöddel fogsz találkozni. Ő fog fogadni a bejáratnál, és a program végén ő fog kikísérni.

Frissítőt kapok-e a Happy Massage-ban?

Igen, alkoholmentes italaink széles választéka (Cola, Zero Cola, Fanta, Sprite, narancs/alma/barack/eper/multivitamin ízesítésű Cappy, Hell classic és Hell zero, szénsavas és szénsavmentes Szentkirályi, alkoholmentes Heineken), illetve alkoholos Heineken sör áll vendégeink rendelkezésére. Masszázsszobáinkban elhelyezett minibárjainkból vendégeink korlátlanul fogyaszthatnak, kérned sem kell, nyugodtan szolgáld ki magad!

Ha hazafelé fogyasztanád el frissítődet, akkor is bátran vegyél ki hűtőinkből, dobozos kiszerelésben elvitelre is alkalmas!

Házhoz vagy hotelbe is lehet-e hívni a masszőzöket?

Nem, masszőzeink kizárólag luxusszalonunkban vállalják a masszázsszolgáltatást, házhoz, hotelbe vagy bármilyen külső helyszínre nem mennek.

Van-e lehetőség 4 kezes masszázst igénybe venni?

Igen, minden hölgy vállal 4 kezes masszázst is, azaz bármely 2 masszőz választható erre a különleges kényeztetésre.

Hölgyeket/párokat is vállalnak a masszőzök?

A masszázs jellegéből adódóan masszőzeink kizárólag férfi vendégeknek vállalnak masszázst.

Online vagy telefonon jelentkezzek be?

Mindkét megoldás tökéletes! Ha 1 órán belül jönnél, akkor javasoljuk, hogy inkább telefonon keress minket a gyorsabb kommunikáció érdekében. Amennyiben 2-3 óra múlva jönnél, vagy akár napokkal előre foglalnál, elég online jelezned érkezési szándékodat.

Az online foglalás mindig csak a visszaigazolásunk után válik véglegessé!