​Masszázsok

​Erotikus masszázs vagy klasszikus masszázs Budapesten? Te döntesz, hiszen a Happy Massage szalonban mindkét masszásfajta elérhető.

Szalonunkban az alábbi masszázsok ​közül választhatsz.


Svédmasszázs

​A ​svédmasszázs legelterjedtebb fogásai a gyúró, dörzsölő, simító és rezegtető mozdulatok.

A masszőz először felszínes és mély simítások alkalmazásával segíti elő a test általános ellazulását, majd simító mozdulatok segítségével egyenletesen eloszlatja a masszázsolajat a testen.

A mélysimítások mindig a szív felé irányulnak, amik segítik a vérkeringést és a testnedvek keringését. A simító mozdulatok után a gyúrás következik a háton, a mellkas felső részén, a lábon és a fartájékon.

A gyúrás ellazítja az izmokat, szétválasztja a merev izomrostokat, fokozza az izmok vérellátását, serkenti a vérkeringést. A rezegtető mozdulatok lazítanak és stimulálnak.

Az izmok tonizálására az ütögetés különféle formáit alkalmazzuk, melyek lehetnek erősek, enyhék, lassúak vagy gyorsak egyaránt. A dörzsölés két ujjal történik a test speciális pontjain.

A svédmasszázs rendszerint masszázságyon történik, és a masszázs során a vendég igénye szerint masszázskrémet vagy masszázsolajat használunk.

Erotikus masszázs Budapesten

Frissítő masszázs

​A mindennapi stresszhelyzetek olyan kimerültséghez vezetnek, melyet még egy kiadós alvással sem orvosolhatunk.

Ilyenkor szervezetünk – elérve a tűrőképességének a határát –, egyszerűen feladja a küzdelmet és többé nem hajlandó megerőltetni magát.

Természetesen, mint mindenre, erre is létezik gyors megoldás, mely új energiát adva segíti szervezetünket a holtponton át, azonban hosszabb távon ezek inkább csak ártanak, mint használnak.

A tökéletes megoldás, ha már életmódunkon változtatni nem tudunk, a relaxáló és közérzet javító frissítő masszázs, mely többet ér bármilyen készítménynél! E speciális masszázs alkalmával először a relaxációt segítjük elő, melyet a felfrissülés, majd a közérzet javulása követ.

A masszázs során egyszerre újul meg a test és a lélek.

A speciális, vegyített svéd és nyirokmasszázs elemeivel, valamint a lágy mozdulatok és a bársonyos kérem és olajok kombinációival igény szerint gyúrhatjuk át erőteljesen a testet és lazíthatjuk el a lelket.

E masszázs elsődleges célja az izmok ellazítása, az esetleges görcsök feloldása, a stressz megszüntetése és a teljes testi-lelki harmónia megteremtése.

Erotikus masszázs Budapesten

Tantra masszázs

​A tantra masszázs a lélek simogatása a testen keresztül.

A test lágy simogatása, érzéki masszírozása történik – itt nem az izmok átgyúrásán, hanem egy kellemes ellazult állapot és az érzéki örömök előidézésén van a figyelem.

A tantra masszázs hatására sejtjeink megtelnek élettel, megfiatalodnak, és javul életünk élvezetének képessége.

A tantra masszázs során a zene, az illatok, a hangulatos fények egy különleges térbe repítenek: felfokozott érzelmi állapotod elérésével és szinten tartásával tested felfrissül, megfiatalodik, energetikai áramlása felélénkül.

A tantra masszázs egy meghitt erotikus gyógyító rituálé, amely feloldja a szexuális problémákat, és lehetővé teszi az energia áramlását.

A masszázs során nem a vágy felkeltése a cél, hanem az oda vezető út megtapasztalása. A tantra nem más, mint szeretet és tudatosság, amely az élet megértésén alapul.

A tantra masszázs az öt érzékről szól, amelyeket beindítva elindul az az önmagunkba tartó belső utazás, ami feltárja a tiszta valóságot.

A masszázs hozzájárul az egészség fenntartásához, az impotencia, prosztataproblémák és a stressz káros hatásainak elkerüléséhez is.

A test, a szellem és a lélek egy egységet alkotnak – a masszázs ezen az alapelven nyugszik.

A lágy ritmikus mozdulatok a férfi egész testén megnyitják és felfokozzák az érzelmeket és energiákat, mely fokozott vágyat hoz létre.

E tudatosan felépített tantra ​meztelen masszázs célja elsősorban a szexuális energia aktivizálása, és annak keringtetése, kiterjesztése és stabilizálása az egész fizikai, energetikai és érzelmi testben.

A teljes bőrfelületen végzett nagyon lassú, érzéki, elnyújtott mozdulatok segítik az érzéki test megnyitását, és az orgazmikus izgalmi szintek elérését.

A tantra masszázs egy teljes testre kiterjedő olajos, meztelen masszázs.

Erotikus masszázs Budapesten