​Masszázsok

​Erotikus masszázs vagy klasszikus masszázs Budapesten? Te döntesz, hiszen a Happy Massage szalonban mindkét masszásfajta elérhető.

Szalonunkban az alábbi ​hagyományos és intim masszázsok ​közül választhatsz.

1. ​Hagyományos masszázsok

1.1. Svédmasszázs

​A ​svédmasszázs legelterjedtebb fogásai a gyúró, dörzsölő, simító és rezegtető mozdulatok.

A masszőz először felszínes és mély simítások alkalmazásával segíti elő a test általános ellazulását, majd simító mozdulatok segítségével egyenletesen eloszlatja a masszázsolajat a testen.

A mélysimítások mindig a szív felé irányulnak, amik segítik a vérkeringést és a testnedvek keringését. A simító mozdulatok után a gyúrás következik a háton, a mellkas felső részén, a lábon és a fartájékon.

A gyúrás ellazítja az izmokat, szétválasztja a merev izomrostokat, fokozza az izmok vérellátását, serkenti a vérkeringést. A rezegtető mozdulatok lazítanak és stimulálnak.

Az izmok tonizálására az ütögetés különféle formáit alkalmazzuk, melyek lehetnek erősek, enyhék, lassúak vagy gyorsak egyaránt. A dörzsölés két ujjal történik a test speciális pontjain.

A svédmasszázs rendszerint masszázságyon történik, és a masszázs során a vendég igénye szerint masszázskrémet vagy masszázsolajat használunk.

Erotikus masszázs Budapesten

1.2. Frissítő masszázs

​A mindennapi stresszhelyzetek olyan kimerültséghez vezetnek, melyet még egy kiadós alvással sem orvosolhatunk.

Ilyenkor szervezetünk – elérve a tűrőképességének a határát –, egyszerűen feladja a küzdelmet és többé nem hajlandó megerőltetni magát.

Természetesen, mint mindenre, erre is létezik gyors megoldás, mely új energiát adva segíti szervezetünket a holtponton át, azonban hosszabb távon ezek inkább csak ártanak, mint használnak.

A tökéletes megoldás, ha már életmódunkon változtatni nem tudunk, a relaxáló és közérzet javító frissítő masszázs, mely többet ér bármilyen készítménynél! E speciális masszázs alkalmával először a relaxációt segítjük elő, melyet a felfrissülés, majd a közérzet javulása követ.

A masszázs során egyszerre újul meg a test és a lélek.

A speciális, vegyített svéd és nyirokmasszázs elemeivel, valamint a lágy mozdulatok és a bársonyos kérem és olajok kombinációival igény szerint gyúrhatjuk át erőteljesen a testet és lazíthatjuk el a lelket.

E masszázs elsődleges célja az izmok ellazítása, az esetleges görcsök feloldása, a stressz megszüntetése és a teljes testi-lelki harmónia megteremtése.

Erotikus masszázs Budapesten

2. ​Erotikus masszázsok

2.1. Tantra masszázs

​A tantra masszázs a lélek simogatása a testen keresztül.

A test lágy simogatása, érzéki masszírozása történik – itt nem az izmok átgyúrásán, hanem egy kellemes ellazult állapot és az érzéki örömök előidézésén van a figyelem.

A tantra masszázs hatására sejtjeink megtelnek élettel, megfiatalodnak, és javul életünk élvezetének képessége.

A tantra masszázs során a zene, az illatok, a hangulatos fények egy különleges térbe repítenek: felfokozott érzelmi állapotod elérésével és szinten tartásával tested felfrissül, megfiatalodik, energetikai áramlása felélénkül.

A tantra masszázs egy meghitt erotikus gyógyító rituálé, amely feloldja a szexuális problémákat, és lehetővé teszi az energia áramlását.

A masszázs során nem a vágy felkeltése a cél, hanem az oda vezető út megtapasztalása. A tantra nem más, mint szeretet és tudatosság, amely az élet megértésén alapul.

A tantra masszázs az öt érzékről szól, amelyeket beindítva elindul az az önmagunkba tartó belső utazás, ami feltárja a tiszta valóságot.

A masszázs hozzájárul az egészség fenntartásához, az impotencia, prosztataproblémák és a stressz káros hatásainak elkerüléséhez is.

A test, a szellem és a lélek egy egységet alkotnak – a masszázs ezen az alapelven nyugszik.

A lágy ritmikus mozdulatok a férfi egész testén megnyitják és felfokozzák az érzelmeket és energiákat. A tantra masszírozásban nemcsak a test, hanem az ágyék is részesítve van. Ez az orgazmus állapot előtti fokozott vágyat hoz létre.

E tudatosan felépített tantra ​meztelen masszázs célja elsősorban a szexuális energia aktivizálása, és annak keringtetése, kiterjesztése és stabilizálása az egész fizikai, energetikai és érzelmi testben.

A teljes bőrfelületen végzett nagyon lassú, érzéki, elnyújtott mozdulatok segítik az érzéki test megnyitását, és az orgazmikus izgalmi szintek elérését.

A tantra masszázs egy teljes testre kiterjedő olajos, meztelen ​masszázs, mely lingam masszázsban teljesedik be.

2.2. ​Lingam m​​​​asszázs

​A lingam masszázs a lábak, combok, mellkas, mellbimbók finom simogatásával kezdődik, amivel a teljes test ellazul, és felkészül az előtte álló tantrikus élményre.

A lingam masszázs fontos eszköze az olaj, amivel a masszőz bekeni a testfelületet, hogy az élmény teljes lehessen.

A technika szerint elsőként a herezacskót és a heréket kell finoman masszírozni, ezután lehet lassanként áttérni a hímvessző feletti szeméremcsontra és a gátra.

Normális jelenség, ha a folyamat során a pénisz időnként lelankad, és újra megmerevedik – ez az öröm két végpontja, és a férfiak számára nagy élvezetet nyújt.

Bár furcsán hangozhat, mégse hagyjuk figyelmen kívül, hogy a lényeg az örömszerzés módja, és nem az orgazmus.

A lingam masszázs során megtanulható, hogyan szabályozza magömlését a férfi. A tantrában a magömlés nem azonos az orgazmussal: ez utóbbi élmény többször is átélhető és ez a lingam masszázs során megtanulható!

Ezen kívül néhány egészségügyi probléma is hatásosan kezelhető ezzel a speciális masszázstechnikával, mivel a hímvesszőben lévő idegvégződések stimulálása a test többi részének állapotára jótékony hatással van.

Erotikus masszázs Budapesten

A lingam az erotikus masszázsok csoportjába tartozó masszázsfajta. A lingam masszázs folyamán a hímvesszőt, a heréket és a péniszt masszírozzuk olyan különleges fogásokkal és technikákkal, amelyeket egy laikus nem feltétlen tudna helyesen elvégezni.

A közhiedelemmel ellentétben a lingam masszázs NEM szexmasszázs.

Leginkább gyógymasszázsként definiálható, ugyanis rengeteg szexuális és krónikus férfibetegség kezelésére alkalmazható, melyet számtalan elismert szakirodalom, kutatás és elvégzett terápia támaszt alá.

Olyan, férfiak által keveset részletezett egészségügyi problémák orvoslására használható fel a lingam masszázs, mint például a herefájdalom, különböző herebetegségek, impotencia és korai magömlés, ezzel növelve férfiak tömegének életminőségét.

Sajnos a mai világban szinte tabunak számít a férfiak szexuális problémáiról beszélni (illetve azok kezelése), így gyakran a fenti problémák sosem kerülnek megoldásra, ami frusztrációhoz, kisebbségi komplexushoz, illetve szociális- és párkapcsolati problémákhoz vezetnek.